Kødbestilling

Agerskov    Angus

OKSEKØD AF HØJ KVALITET


BESTIL KØD PÅ FRILANDSANGUS@GMAIL.COM ELLER RING PÅ MOBIL 28768267

Kød fra ungtyre og kalve


Slagtning og udskæring

Dyrene aflives på marken for at undgå stress og transporteres direkte til Harald Hansens Eftf. ApS, vores lokale slagtehus. Efter slagtning hænger dyrekroppene til modning i 14 dage (dog 3 uger for ammekøernes bagpart) hvorefter de udskæres i andele med afhentning samme dag. Mere frisk kan råvaren ikke blive!


Et ungdyr på 12 - 14 måneder vejer efter udskæring typisk 300 til 340 kg. Ungdyrene sælges i indtil otte andele pr. dyr af ca. 25 - 30 kg. med mulighed for tilvalg af indmad og suppeben.


I forbindelse med udskæringen fordeler slagteren de mange kvaliteter ligeligt mellem de otte andele, så du får lidt af hele dyret. En del hakkes til fars med lavt fedtindhold. Farsen er en del af luksuspakken, mens indmad i form af hjerte, lever og oksehale samt suppeben kan tilvælges. Alle udskæringer lægges i mærkede plastposer, så du let kan se posernes indhold.

Oksekød

...også kød fra kvier og køer


Fra tid til anden slagter vi en yngre ammeko. Her sælger vi oksefars i andele af min. 5 kg - og luksusandele fra 'pistolen', dvs. ryggen og baglårene, der skæres ud i lækre stykker lige til ovnen eller grillen. Disse pakker vejer typisk 10, 15 eller 20 kg. Oksekød med smag, der simpelthen ikke fås bedre!







Bestilling, afhentning og priser pr. 01.08.2015

Bestilling skal helst ske senest to uger inden afhentning. Oplys venligst, hvis du ønsker indmad og/eller suppeben.


Vi henter kødet hos slagteren i vores egen køletrailer,  der er godkendt som mobil gårdbutik, og du kan derfor hente kødet direkte fra gårdspladsen her på Agerskov, normalt på tirsdage mellem 16 og 18 eller efter aftale i forbindelse med den konkrete slagtning.


Pris for kød fra ungtyre og kalve:

Ungtyrsandel 105 kr. pr. kg.

Denne andel indeholder udskæringer af for- og bagpart, men ikke indmad og suppeben.


Hvis du ønsker ben eller indmad er prisen for dette:

  • suppeben 25 kr. pr. kg. (til font og suppe af høj kvalitet)
  • indmad 45 kr. pr. kg. (hale, lever, hjerte eller tunge)


Pris for oksekød:

Luksusandel 135 kr. pr. kg.

Denne pakke indeholder udskæringer af bagparten fra kvie eller ammeko.


Forpartens bedste stykker udskæres til bov, bryst, tværreb og spidsbryst og lign., og resten hakkes i fars og kan købes separat, eventuelt sammen med suppeben og indmad.


Hvis du ønsker strykker af forpart, fars, ben eller indmad er prisen for dette:

Forpartsudskæring 105 kr. pr. kg. efter ønske

Oksefars 8 - 10 % fedt 90 kr. pr. kg. (poser á 5 kg.)

Suppeben 25 kr. pr. kg. (til font og suppe af høj kvalitet)

Indmad 45 kr. pr. kg. (hale, lever, hjerte eller tunge)

Oksespegepølser - 95 kr. pr. stk.


Spegepølserne er med lavt fedtindhold og kvalitet til pengene! Disse pølser laver vi typisk i forbindelse med slagtning af ammekøerne.


Faktura udsendes på mail efter din afhentning af kødet, og betaling kan ske enten ved bankoverførsel til Danske Bank reg. nr. 3543 - kto. nr. 3386008965  eller via Mobile Pay på 2876 8267.



Slagtedatoer, anguskvæg 1. kvartal 2017

KLIK HER FOR AT BESTILLE

Tyrekalve, ca. 12 - 14 måneder gamle.

Leveres udskåret i 1/8, 1/4 eller efter aftale:

  • Tirsdag den 21. februar 2017


Kvier og køer, ca. 2 til 6 år gamle. Leveres som hakket i fars og udskåret for-/bagpart efter aftale.


Kvie/ammeko

  • Ej planlagt


En ammeko parteres i fars og diverse udskæringer som bov, tværreb, spidsbryst m.v. (forpart), og bagpartsudskæringer og fars. Se eksempler her.


Udskæringer fra vores ammekøer kød og fars med udsøgt god smag. Det garanterer vi.


Slagtedatoer, marsklam

1. kvartal 2017


KLIK HER FOR AT BESTILLE


Forårslam, ca.12 mdr. gamle.

Leveres udskåret i 1/2 eller 1/1 lam:

  • Tirsdag den 4. april 2017


Vi påregner også at have spegepølser af marskfår på afhentningsdagen.




Pris for lammekød: 105 kr/kg - det er billigt!

Agerskov Angus - Præstehøjvej 6  Ll. Lyngby - 3320 Skævinge - Mobil 2876 8267 - Mail frilandsangus@gmail.com                                                  Copyright © All Rights Reserved